понеделник, 22 април 2013 г.

FALLEN ANGELS



       Fallen Angels са основани през 2003-а година от Даниел Димчев (китари) и Емо Ангелов (барабани). Със идването на Явор Деспотов (китари), групата се концентрира върху композиране и усъвършенстване на своя саунд. Междувременно певец е намерен в лицето на Станислав Драганов. 
        През 2005-а съставът вече е събрал достатъчно материал и увереност да се качи на сцената под името Fortnight. След смяната на няколко басисти, Станислав Георгиев се присъединява и групата сменя името си на Fallen Angels. В следващите няколко години уважението на фенове и критици е спечелено с многобройни самостоятелни концерти, както и със съпорт на музиканти с доказани качества като Alcatrazz, Brazen Abbot, Епизод, Сигнал и Милена, наред с други. 
       През пролетта на 2008-а барабанистът и съосновател на  Fallen Angels Емо Ангелов напуска и е заменен от Йордан Цветанов. Към края на годината Станислав Георгиев също напуска и Страхил Булянски е избран за негов заместник. 
       През есента на 2009-а идва поредната смяна на състава. Този път Станислав Драганов  решава, че е дошло време да поеме по свой път. Няколко месеца по-късно Филип Бръшков е обявен за новия певец и групата подписва договор с Double D Music. В момента Fallen Angels подготвят завръщането си на сцената, както и своя нов сингъл.

Fallen Angels - Forever Free



Няма коментари:

Публикуване на коментар